Menu

ATTAC Mallorca dóna suport als docents en vaga per una educació pública de qualitat

26 setembre, 2013 - ATTAC Mallorca, Comunicats, Notes de Premsa

logo ATTAC MallorcaATTAC Mallorca es reivindica com un moviment d’educació popular dirigit a l’acció, i considera que la primera eina per a canviar el món és el saber ciutadà. ATTAC analitza, experimenta, organitza conferències, reunions públiques i participa de totes les manifestacions ciutadanes que ajudin a construir “un altre món possible”.
ATTAC Mallorca, des del primer moment de la seva formació, ha donat suport i ha participat activament en la Plataforma Crida, que va néixer com a resposta unitària als retalls en educació, reivindicant una escola pública, de qualitat, laica i en català.
Ara, ATTAC Mallorca recolza totalment l’actual vaga dels docents i la “marea verda” que aquests dies envaeix els carrers de totes les ciutats i pobles de les Illes Balears, com a resposta dels professionals de l’educació, dels pares i mares, i de tota la societat a la política educativa de l’actual Govern balear, màxim promotor de la degradació de l’escola pública, amb l’únic i constant argument del poder de les urnes, però que, aquest dies, s’ha vist que no es tradueix en una representació de la majoria social, i que posa en solfa l’estat de dret.
Per tot això, ATTAC Mallorca fa una crida a la responsabilitat i la consciència dels ciutadans per la defensa dels béns comuns i, en aquest cas, de l’escola pública, de qualitat, laica i en català, i demana a tota la població que participi en la manifestació en suport a la vaga indefinida dels docents, el pròxim diumenge 29 de setembre, a les 18 h., a la Plaça d’Espanya.
El recorregut de la manifestació serà el següent: Plaça d’Espanya – Avingudes – Passeig Mallorca – Jaume III – Born – Plaça de la Reina.
Per a més informació es poden consultar els següents enllaços:
http://assembleadocentsib.blogspot.com.es/
http://plataformacrida.blogspot.com/
http://contrainfo.cat/
Facebook:
Contra la Imposició, defensem l’educació: Manifestació en suport a la vaga indefinida
Grupo de suport a la vaga dels docents
Plataforma Crida
Twitter:
@Assembleadocent
@PlataformaCrida

 

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.