Menu

BALEARS DIU NO! 25 octubre, manifestació contra les prospeccions petrolíferes

22 octubre, 2014 - Estatal, Moviments Socials, Portada

Bon dia,
Balears diu No té el plaer de convidar-te/convidar-vos el pròxim 25 d’octubre a defendre junt a nosaltres el nostre major tresor, la Mar Mediterrània.
Les nostres illes tenen uns valors únics que any a any atreuen milions de visitants, són la base de la nostra economia i riquesa mediambiental i econòmica. Els projectes de d’exploració i extracció d’hidrocarburs danyarien irremediablement el nostre ecosistema, és un fet. No és un risc assumible per a les nostres illes. És per això que ens toca protegir-les enfront aquesta amenaça que només respon a interessos privats.
Balears diu No està lluitant per posar de manifest la completa unanimitat de la nostra societat en contra d’aquests projectes. És per això que necessitem que tota la ciutadania, sector públic i privat, manifesti la seva voluntat de protegir el nostre medi ambient. Això suposaria poder viure i desenvolupar activitats econòmiques sostenibles basades en un medi ambient sà. El Govern Espanyol, lluny de defendre els nostres interessos, es posiciona en favor d’un model energètic amb data de caducitat, no fent cas de les recomanacions dels òrgans internacionals competents.
És per això que necessitem que comparteixis el nostre objectiu de parar les prospeccions a la nostra Mar Mediterrània, convertint la manifestació del pròxim dissabte 25 d’octubre en un crit unànim que es senti a Madrid. Lluitem units per un mar lliure de prospeccions, la Mediterrània no es ven.
Us esperem el 25 d’octubre a les 16h a la plaça d’Espanya per fer una gran marea blava fins al Passeig del Born, on es llegirà un manifest a les 17:30h en defensa de les nostres illes.
Balears Diu NO!!
www.balearsdiuno.es
Facebook: BalearsdiuNO
Twitter: @balearsdiuno

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.