Menu

Benvinguts!

Actualment, internet ha arribat a ser una eina fonamental de comunicació. A la xarxa hi trobem informació sobre qualsevol tema del nostre interès i hi podem intercanviar la nostra opinió amb altres persones. És per això que des d’ATTAC Mallorca hem volgut rellançar la nostra web, amb els objectius bàsics de comunicació i formació.
Pretenem que sigui un element més de comunicació amb els nostres associats i els nostres simpatitzants en el qual puguin conèixer les activitats que hem de dur a terme, així com del desenvolupament de les que ja hem realitzat i on publicarem informacions relacionades amb els nostres objectius. Això sembla especialment important en un moment en què només sembla haver-hi una única visió de les coses, per la qual cosa considerem essencial estimular una visió crítica de la informació.
Tanmateix esperem que aquesta sigui una petita finestra oberta al món i que aquelles persones interessades a assolir un món més just i millor, puguin conèixer-nos i si ho creuen convenient, col·laborar amb nosaltres.
Per acabar, comentarem que voldríem que aquesta fos una web oberta i participativa; per això us convidem a que col·laboreu en la redacció d’articles, que ens envieu el material que considereu interessant o ens comuniqueu qualsevol suggeriment per a millorar la web.
Esperem les vostres visites i els vostres suggeriments.
Salutacions.