Menu

Bus d’activistes del País Valencià i Catalunya cap a la Marxa #StopCETA a Estrasburg

14 febrer, 2017 - Estatal, TTIP / CETA / TISA, Unió Europea


Portaveus de la Campanya Catalunya No al TTIP, que compta amb el suport de més de 400 entitats, moviments socials, sindicats i organitzacions polítiques de
Catalunya, en coordinació amb la Campanya Estatal i Europea No al TTIP, atendran els mitjans de comunicació durant l’acte per acomiadar als activistes del País
Valencià i Catalunya que assistiran a la mobilització que tindrà lloc a Estrasburg el dimecres, 15 de Febrer coincidint amb la votació del CETA al Parlament Europeu.
Les Campanyes d’Espanya, França, Bèlgica, Holanda, Alemanya i Àustria estaran presents a la mobilització.
El dimecres15 de Febrer a les 10:30 s’iniciarà la Marxa cap al Parlament Europeu, desde la Place Klébler, amb l’objectiu de pressionar als eurodiputats i eurodiputades perquè escoltin a la ciutadania organitzada i no donin suport amb el seu vot favorable al CETA. La jornada finalitzarà amb una Assemblea Europea de Campanyes. Tambécoincidint amb aquesta mobilització els activistes participaran en diverses activitats organitzades pels grups parlamentaris GUE i Greens que s’oposen al CETA.
DIA i HORA:
Dimarts, 14 de Febrer de 2017, 13h30.
LLOC:
Passeig de Colom amb carrer Fusteria
(assistiran representants de les organitzacions convocants)
CONTACTE:
Alex Guillamon: 691501789
Rosa Mateu: 647 333 897
Per a més informació:
Catalunya Contacte: barcelona.no.ttip@gmail.com
Estat Espanyol: http://www.noalttip.org/

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.