Menu

INSCRIU-TE AL CURS “CICLE D’ECONOMIA CRÍTICA”

12 octubre, 2021 - ATTAC, Comunicats

L’actual capitalisme neoliberal és depredador, amb una fam insaciable d’acumulació que vampiritza tot el que toca. La seva essència és mercantilitzar tots els aspectes de la vida i perpetuar-se des d’un pensament únic dominador de les consciències a través dels Mitjans de comunicación amb una visió afí als interessos de les multinacionals, dels lobbies i del poder financer transnacional.

Des de l’Economia Crítica pretenem analizar, debatre i difondre l’existència d’un altre paradigma de l’economia, una economía a la que donen suport economista prestigiosos de tot el món que situen la persona al centre de qualsevol desenvolupament, que desemascara els mites en els quals hem cregut, crescut i elaborat el nostre pensament econòmic, creient que no és posible una altra manera de fer les coses.

Per això, iniciem aquest curs amb un nou enfocament de l’aspecte financer i monetari : LA TEORIA MONETÀRIA MODERNA, que pretén desmitificar el paper del diner, resituant conceptes com a INFLACIÓ, SOBIRANIA MONETÀRIA, HISENDA FUNCIONAL, TREBALL GARANTIT i d’altres, que ens aportaran arguments i motivació per continuar lluitant per un món millor i una societat més solidària, justa i ecològica.

INSCRIPCIÓ

Si et vols inscriure llegeix la Política de Protecció de Dades, descarrega aquest formulari i envia’l a info@attacmallorca.es


Política de Protecció de Dades:

Qui som?: Denominació social ATTAC MALLORCA CIF G57069742
Domicili social: Carrer Francesc de Borja Moll, 10, Palma (Illes Balears)
Adreça de correu electrònic: info@attacmallorca.es
Direcció de la nostra web: http://www.attacmallorca.es/
Delegat de Protecció de Dades: Irene Salamanca


Amb quina finalitat tractarem les seves dades personals?
A ATTAC Mallorca tractarem la seva informació per poder-li oferir una resposta a la seva comunicació realitzada a través del nostre formulari web.

En els formularis de la web es recullen dades que s’emmagatzemen en un fitxer la exclusiva finalitat del qual serà la gestió de la sol·licitud o comentari que ens realitza.
Únicament el titular tindrà accés a les seves dades i, en cap cas, aquestes dades seran cedides, compartides, transferides, ni venudes a cap tercer.

L’acceptació de la política de privacitat, mitjançant el procediment establert a través de caselles, serà considerat com declaració afirmativa a través de la qual L’USUARI presta el seu consentiment exprés i inequívoc – en virtut de l’article 6 a 9 de l’RGPD- en el tractament de les dades de caràcter personal en els termes que s’exposen en el present document, així com a la transferència internacional de dades que es produeix, exclusivament causa de la ubicació física de les instal·lacions dels proveïdors de serveis i encarregats del seu tractament.

En el cas que aporti les seves dades a través d’un missatge de correu electrònic, aquest formarà part d’un fitxer, la finalitat del qual serà la gestió de la sol·licitud o comentari que ens realitza, essent aplicables la resta d’extrems indicats anteriorment.

Quines dades personals recollim i per què les recollim?

Quan els visitants envien missatges a través del formulari web recopilem les dades que es mostren en el formulari de contacte (Nom, correu electrònic,…)

Amb qui compartim les teves dades?
Les seves dades no seran comunicades a terceres empreses.

Les dades que ATTAC Mallorca maneja han estat obtingudes a través del consentiment de la persona interessada.

Quant de temps conservem les teves dades?
Si envieu un missatge, el missatge i les seves dades es conserven temporalment fins a finalitzar la gestió origen del ‘missatge enviat pel formulari. Un cop finalitzada la gestió objecte del missatge rebut s’eliminaran les seves dades.

Quins drets tens sobre les dades?
Pot exercitar qualsevol dels següents drets comunicant a l’adreça postal a l’adreça electrònica indicada a la capçalera (info@attacmallorca.es). En tot cas, segons la normativa vigent, té reconegut el:

Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió.
Dret a sol·licitar la limitació del tractament.
Dret a oposar-se a el tractament.
Dret a la portabilitat.
Podrà fer ús dels següents formularis per poder exercir els drets d’una manera més fàcil

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol ciutadà té el dret a obtenir confirmació sobre si ATTAC Mallorca està tractant dades personals que li concerneixen o no.
Les persones interessades podran accedir a les seves dades personals, rectificar-les o si és el cas sol·licitar la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats per les quals van ser recaptades.
També pot comunicar-nos la limitació del tractament de les seves dades en el cas que únicament es tractin per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

Quines categories de dades fem servir?
Les Categories de dades de caràcter personal que es tracten:
Dades d’identificació
Adreces postals o electròniques.
informació comercial
Dades econòmiques.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seventeen + nine =