Menu

Comunicat de suport als/les encausats/des per la Conselleria d’Educació

9 abril, 2014 - Educació, Serveis Públics

Les més de trenta organitzacions que composem l’ ASSEMBLEA DE MOVIMENTS SOCIALS a Mallorca expressam la nostra solidaritat a les persones encausades per ocupar la Conselleria d’Educació ara fa dos anys.

Davant l’inici del judici penal, mostrem el nostre rebuig a les mesures que des del Govern Bauzà es volen dur endavant, imputant persones que van efectuar una protesta pacífica en defensa d’un dret fonamental: el dret a l’educació.

Entenem que l’ocupació d’un edifici públic, en aquest cas, el d’un edifici de l’administració autonòmica es va fer com una actuació en el marc de la involució i les retallades patides pel sistema educatiu espanyol i de les Illes Balears, que ha provocat una resposta massiva de la societat reclamant una educació pública, de qualitat i en català.

Des de l’Assemblea de Moviments Socials fem públic tot el nostre suport als companys encausast per la Conselleria d’Educació, perquè assistim cada vegada més a actuacions repressives per part del govern del Partit Popular de les Illes, limitant contínuament la llibertat de poder-nos expressar.

Pensam que actuacions com la dels estudiants, mereixen tot el nostre suport, perquè han demostrat que a vegades fa falta enfrontar-se als poders que ens mal-governen, ja que no tenen cap intenció de rectificació ni diàleg.

http://www.forumsocialdemallorca.org/assemblea-mov-socials/a-moviments-socials/

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.