Menu

Concentració contra l'ampliació encoberta de l'aeroport

29 febrer, 2020 - Notes de Premsa

Plataforma contra l’ampliació de l’aeroport
Com haureu vist aquests darrers dies, comencen a anunciar-se canvis al projecte d’ampliació per tal d’intentar desactivar l’oposició a les intencions d’Aena. Des de la plataforma US DEMANEM QUE NO ABAIXEU LA GUÀRDIA. Pel que hem pogut saber, ES TRACTEN DE RENÚNCIES MENORS SENSE QUE ES TOQUI EL BESSÓ DE LA QÜESTIÓ: L’AMPLIACIÓ DE LA TERMINAL I DELS MÒDULS A I D per tal de fer l’edifici més gros i possibilitar més mostradors de facturació, més cintes de recollida d’equipatges, més portes d’embarcament, més fingers i més posicions d’estacionaments d’avions en contacte. A més, cal afegir-hi ALTRES PROJECTES INDEPENDENTS que permetran augmentar la capacitat de la pista nord i optimitzar les maniobres aèries.
Per això, volem convidar-vos a assistir a la CONCENTRACIÓ DIUMENGE DIA 1 DE MARÇ, Dia de les Illes Balears, A LES 17H DAVANT DELEGACIÓ DE GOVERN (carrer Constitució, 4, Palma).
La concentració té 4 reivindicacions molt clares:
* Exigir la retirada dels projectes d’ampliació de l’aeroport de Palma
* Exigir fermesa davant la situació d’Emergència Climàtica
* Exigir la gestió directa de l’aeroport i d’aquelles infraestructures d’entrada/sortida de les nostres illes
* Reclamar un canvi de model econòmic que deixi de basar-se en l’actual i insostenible monocultiu turístic
A més, volem DEMANAR-VOS AJUDA PER DIFONDRE LA CONVOCATÒRIA.
Per últim, volem recordar-vos que tenim en marxa una CAMPANYA D’AL·LEGACIONS que JA COMPTABILITZA MÉS DE 1.500 enviaments a ENAIRE. Recordem que el període FINALITZA EL PROPER DILLUNS 2 DE MARÇ, pel que cal fer un esforç aquests darreres dies. Teniu tota la informació de la campanya a la nostra pàgina web: https://www.aeroport.aguait.cat/allegacions/
Esperem que ens ajudeu per ACONSEGUIR QUE LA MOBILITZACIÓ SIGUI UN ÈXIT i tractar entre totes les persones i entitats preocupades pel futur d’aquest territori ATURAR ELS PLANS DE CREIXEMENT IL·LIMITAT D’AENA. Travessem moments claus per exercir la pressió necessària que els faci desistir; NO PODEM DEFALLIR.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.