Menu

CONCENTRACIÓ UNITARIA A PALMA

17 novembre, 2020 - ATTAC, Comunicats

Des de La Vida Al Centre (www.lavidaalcentre.org) de la que ATTAC n’és part impulsora, es va convocar a una concentració unitària.

La reivindicació que va unir aquest moviment de protesta a nivell estatal va ésser “Les nostres vides són més importants que els seus beneficis”. Demanam una sortida de la crisi amb paràmetres de justícia social i ambiental, tot el contrari del que se està fent en aquest moment: Estan donant rescats milionaris a grans empreses sense atendre als ciutadans mes vulnerables.

Passats més de vuit mesos del començament de la pandèmia estem en una situació similar a la del principi amb falta de recursos sanitaris. Segueix el mateix model de mala gestió de la Sanitat Pública, acompanyada de tot un seguit de mesures i informacions que fan que un gran sector de la població visqui en por i per tant calli davant les injustícies que el capitalisme du endavant per poder solventar la crisi econòmica al seu favor.

És el moment, com diu el manifest unitari del dia 7 de Novembre, d’unificar totes aquestes lluites entorn d’una mobilització unitària d’impugnació global de la situació:
• En defensa dels Serveis Públics (Sanitat, Educació, Serveis Socials, Dependència, Residències, Transport, Energia, etc)
• Per un ingrés incondicional i suficient per a totes les persones.
• Per una sortida a la crisi amb justícia social i ecològica.
• Habitatge per dret, rescatem persones, no capital.
• Per unes pensions dignes per a totes les persones, amb un mínim de 1084 € i blindades en la Constitució.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 + 9 =