Menu

Crida per una educació pública de qualitat

14 abril, 2012 - ATTAC Mallorca, Notes de Premsa

ATTAC us crida a participar i a mobilitzar-vos per a la defensa d’una educació pública i de qualitat a través de la Plataforma CRIDA, recentment constituïda, que reuneix diferents sectors de la comunitat educativa (pares i mares, mestres i professors, alumnes, personal de serveis, organitzacions i entitats…) en el que s’ha anomenat L’Assemblea de l’Embut, fent referència a allà per on ens intenten fer passar amb les retallades a l’ensenyament públic.
ATTAC en la seva lluita de defensa dels serveis públics dona suport i ofereix la seva col·laboració en les accions empreses per la Plataforma, com l’anomenada “Els dimecres de l’embut”.
La iniciativa “Els dimecres de l’embut” consisteix en que mares, pares, mestres, personal de l’escola, infants, padrins i qualsevol persona que es solidaritzi amb la causa portin tots els dimecres la camiseta verda amb el lema: CRIDA PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT que està a la venda (3 euros) a través de plataformacrida@gmail.com.
També us convidem a visitar el bloc de la Plataforma a http://plataformacrida.blogspot.com/

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.