Menu

Dia dels emmordassats

13 febrer, 2015 - Notes de Premsa

El proper dissabte 14 de febrer, a les 12:00h, el grup de voluntaris de Greenpeace de les Illes Balears a Mallorca realitzarà l’activitat “Día de los AMORdazados” a la plaça Espanya de Palma.
Estarem allí per mostrar el nostre descontentament amb l’anomenada Llei Mordassa, que suposa, sense cap dubte, un atemptat contra els drets ciutadans més bàsics, impensable en una societat democràtica.
Les nostres úniques armes seran els petons, convidarem a la ciutadania, associacions i partits polítics a prendre una fotografia donant un petó amb una mordassa posada.
Porta la teva pròpia mordassa i vine amb nosaltres a celebrar aquest “Dia dels emmordassats”. D’aquesta manera ens sumem a les convocatòries que el col·lectiu No Som Delicte, al costat d’altres associacions, està realitzant per a aquest dia en diferents ciutats d’Espanya.
Les imatges que es prenguin es mouran per xarxes socials per donar-li la major visibilitat possible. T’agraïm la difusió que puguis donar a aquest esdeveniment, i us demanem que convidis a tots els teus contactes.
T’esperem!

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.