Menu

Dimarts ATTAC: "Com podem reaccionar els ciutadans davant les agressions de l'estat als nostres drets?"

13 abril, 2012 - ATTAC Mallorca, Dimarts ATTAC

Dimarts ATTAC, la tertúlia d’ATTAC Mallorca, vos convida el proper dimarts 17 d’abril, a les 19.00 hores, a parlar de “Com podem reaccionar els ciutadans davant les agressions de l’estat als nostres drets?”: Els darrers mesos, i d’una manera cada vegada més accelerada, els governs central, autonòmics i locals han iniciat tot un programa de mesures executives i legals que suposen una agressió directa als drets civils i a les conquestes socials i democràtiques dels ciutadans: modificació del codi penal per a criminalitzar la protesta ciutadana, retalls a pràcticament tot l’estat de benestar, privatitzacions declarades o encobertes dels béns públics, etc. Volem parlar-ne i debatre quines possibilitats i quines alternatives vàlides i efectives tenim els ciutadans per a reaccionar i protegir els nostres drets davant aquesta agressió constant i progressiva.
Algunes lectures recomanades:
La importancia de movilizarse en contra de las medidas neoliberales
El otoño que nos espera. El mundo comienza a cambiar de base
Ilegalidad del poder, criminalización de la protesta y resistencia popular
Raúl Zibechi: “Además de resistir debemos crear algo nuevo”
La gran regresión
Apuntes sobre la noviolencia del 15-M
 
dimartsattac
Dimarts 17 d’abril, a les 19.00 hores. Cafè-Restaurant Plaça, 1a. planta. Pça Bisbe Berenguer de Palou, 1 – 1er. pis (“Plaça dels Patins”), Palma.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.