Menu

Dimarts ATTAC: "Entre el 15S i el 25S: Inici d'una tardor calenta?"

14 setembre, 2012 - ATTAC Mallorca, Dimarts ATTAC

Dimarts ATTAC, la tertúlia d’ATTAC Mallorca, vos convida el proper dimarts 18 de setembre, a les 19.00 hores, a parlar del tema “Entre el 15S i el 25S: Inici d’una tardor calenta?“.
Amb la tornada dels mesos centrals d’estiu i l’inici del nou curs acadèmic, parlamentari i social, pareix que l’ambient polític i la contestació ciutadana puja de to i es fa més patent als carrers: protestes als diferents sectors (i especialment a Sanitat i Educació), la convocatòria de manifestació del 15S per part dels sindicats majoritaris i altres forces socials, i la convocatòria del 25S per part de col·lectius ciutadans, tot això fa que sembli que aquest setembre “calent” vulgui encetar una tardor també “molt calenta”.
Volem parlar d’aquest ambient, dels problemes, incerteses i també esperances que poden plantejar aquestes convocatòries, dels possibles camins i estratègies pel futur de la mobilització ciutadana, en resum, de la situació actual i canviant que estam vivint els ciutadans.
 
Algunes lectures recomanades:
La Cumbre Social en clave de ATTAC
Otoño caliente
Las movilizaciones que sean para ganar
Desobediencia civil, Estado de Derecho y la izquierda
Cristina Cifuentes, el 25S y Sigmund Freud
Es necesario concretar más, es hora de definirse. Un llamamiento urgente
“La izquierda ha de dirigirse a la gente común, asumiendo que el enemigo marca las reglas del juego”
Declaración contra los recortes de los derechos sociales, laborales y civiles, y en defensa de la libertad de expresión, del empleo y la protección social
dimartsattac
Dimarts 18 de setembre, a les 19.00 hores. Cafè-Restaurant Plaça, 1a. planta. Pça Bisbe Berenguer de Palou, 1 – 1er. pis (“Plaça dels Patins”), Palma.

Etiquetes: , , ,

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.