Menu

Dimarts ATTAC: "La deriva del capitalisme i la salut mental"

15 maig, 2013 - ATTAC Mallorca, Dimarts ATTAC

Dimarts ATTAC, la tertúlia d’ATTAC Mallorca, vos convida el proper dimarts 21 de maig a les 19,00 h, a parlar del següent tema:

“La deriva del capitalisme i la salut mental”

¿És el capitalisme un estat alterat de consciència? ¿Sofrim els de abaix indefensió apresa? La majoria d’anàlisis i propostes de transformació  posen ènfasi en l’economia com a origen causal de les crisis, però els economistes, una vegada explicat el modus operandi dels actors econòmics, remeten a conceptes como confiança, depressió, cobdícia, que no són propis de la seva “ciència”. Aquesta vegada volem abordar el problema des del punt de vista de la salut (o insània) mental, per la qual cosa hem proposat el vídeo següent com a base dels nostres diàlegs:
Antoni Talarn: La deriva del capitalisme i la salut mental

 
També recomanam la lectura següent:
– Los perversos efectos psicológicos del capitalismo salvaje Neoliberalismo, resistencia popular y salud mental, de James Petras.
 

Dimarts 21 de maig a les 19,00 h., Cafè-Restaurant Plaça, 1a. planta. Pça Bisbe Berenguer de Palou, 1 – 1er. pis (“Plaça dels Patins”), Palma.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.