Menu

Dimarts ATTAC: “Per a què la vaga? Vaga laboral, vaga social”.

10 novembre, 2012 - ATTAC Mallorca, Dimarts ATTAC

Dimarts ATTAC, la tertúlia d’ATTAC Mallorca, vos convida el proper dimarts 13 de novembre, a les 19.00 hores, a parlar del tema “Per a què la vaga? Vaga laboral, vaga social”.
Des de múltiples organitzacions s’ha convocat a una vaga ciutadana pel 14 de novembre a diversos països de la perifèria europea (Espanya, Portugal, Grècia, Xipre, Malta), amb el suport d’Itàlia en forma de vaga parcial, i actes i manifestacions per tota Europa. És un esdeveniment històric que ens parla de l’esgotament del model d’austeritat imposat per una Unió Europea dominada per la ideologia neoliberal.
A Espanya es planteja que aquesta vaga sigui social, o ciutadana, a més de laboral, és a dir  una vaga amb participació activa de la població als carrers i, finalment però no menys important, una vaga total de consum.
Algunes lectures recomanades:
Una razón para la huelga general ciudadana del 14 de noviembre: Contagiar la esperanza

Sí, está claro, pero ¿Qué vamos a hacer?
Si hoy es miércoles, esto es una mani
¿A quién no ayuda la huelga?
Europa se mueve

dimartsattac
Dimarts 13 de novembre, a les 19.00 hores. Cafè-Restaurant Plaça, 1a. planta. Pça Bisbe Berenguer de Palou, 1 – 1er. pis (“Plaça dels Patins”), Palma.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.