Menu

És hora de canviar

25 març, 2009 - Notes de Premsa

attac-demoComunicat d’ATTAC Mallorca
ATTAC Mallorca s’adhereix a les mobilitzacions organitzades per diverses plataformes cíviques arreu de l’Estat amb motiu de la cimera del G-20 a Londres.
ATTAC impulsa la mobilització de les ciutadanes i ciutadans de tot el món el pròxim 28 de març, per sortir al carrer, juntament amb els moviments socials, organitzacions sindicals i partits polítics que en tot el planeta han convocat un dia de rebuig a la reunió del G-20 de Londres prevista per al 2 d’abril de 2009.
Estem davant una crisi sistèmica global nascuda a les entranyes corporatives del capitalisme. L’acumulació capitalista actual és un procés violent, corrupte i vertiginós basat en la dictadura d’uns mercats financers que volen controlar i no ser controlats, i gestionat hores d’ara per unes elits econòmiques, polítiques i ideològiques que encarnen la irresponsabilitat d’un ordre injust, depredador i suïcida.
Les víctimes -i no còmplices- volem ser escoltats i exigim poder participar democràticament dels processos que ens treguin del caos i evitin que la bogeria creditícia i consumista es repeteixi. Hem de defensar la creació d’un espai social no financer de béns i serveis públics que satisfacin amb criteris d’igualtat i eficàcia les necessitats humanes que cohesionen les societats. Per això, és hora de sortir al carrer per demanar:

Més informació: info@attacmallorca.es; www.attac.es

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.