Menu

III Fòrum Social de Mallorca 2009

11 març, 2009 - Notes de Premsa

fsma
Programa del III Fòrum Social de Mallorca
Demà, dijous 12, comença el III Fòrum Social de Mallorca 2009. Des d’ATTAC Mallorca volem convidar a tots a participar-hi. Aquest es el programa pels quatre dies:
Dijous, dia 12 de març

Divendres, dia 13 de març

Dissabte, dia 14 de març

Diumenge, dia 15 de març

Observacions:
1. Tots els actes es fan a la seu de la Delegació Territorial de l’ONCE (carrer de Manacor, núm 8 – 07006 Palma)
2. Dissabte 14 i diumenge 15, s’hi realitza també al mateix recinte el Fòrum d’Infants, de mares i pares que participin en el Fòrum, prèvia inscripció gratuïta sol•licitada a correu@forumsocialdemallorca.org
3. Cadascuna de les tres Comissions de treball (Comunicació, Contenguts i Logística) necessiten, i per això mateix en demanen a totes les entitats organitzadores, gent voluntària que hi col·labori durant els tres dies de durada del III Fòrum Social de Mallorca.
4. La inscripció a les activitats del Fòrum és oberta a tothom, i la inscripció és gratuïta.
5. Un cop celebrat el III Fòrum Social de Mallorca, es convoca l’Assemblea de Moviments Socials de Mallorca per a dimecres, 18 de març de 2009, a les 19:00 hores, a l’Espai Solidari (carrer Ramon Berenguer III, 20 baixos, Palma), amb la finalitat d’elaborar propostes concretes i prendre les decisions que més s’adiguin amb els plantejaments fets per les entitats durant els quatre dies de fòrum.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.