Menu

IV Fòrum Social de Mallorca: Fòrum d'Educació

25 novembre, 2014 - Notes de Premsa

El Fòrum Social de Mallorca (FSMa) es defineix com un espai de trobada i de diàleg entre tots els moviments de l’illa que tenen com a referent que un altre món és possible.
És un procés obert en el temps, al qual podran sumar-se, totes les organitzacions que assumeixin els Principis de la Carta del Fòrum Social Mundial (FSM) i les línies d’actuació que es volen portar a terme des del FSMa.
El FSMa ha d’aprofundir en l’anàlisi crítica del model neoliberal imperant i proposar alternatives a partir de la nostra realitat concreta.
Entenem la Mediterrània, com un espai de confluència de molts i diversos pobles i cultures, com punt emblemàtic de relacions que determinen el present i el futur d’una àmplia part de la humanitat.
El FSMa no pretén ser l’única instància representativa. El principal objectiu del FSMa és convertir-se en un espai d’intercanvi, de treball, de diàleg, de col·laboració per a aprofundir sobre les noves realitats que estan emergint a nivell mundial. En aquesta ocasió parlarem d’EDUCACIÓ.
Per inscriure’t i accedir a més informació entra al blog del fòrum o escriu al correu electrònic:
http://forumeducacio.blogspot.com.es
forumeducacio@gmail.com
També hi haurà un fórum per infants.
Perquè l’EDUCACIÓ és del poble i per al poble, VINE, PARTICIPA I OPINA!
Lloc: IES Josep Maria Llompart. C/ Pedagog Joan Capó, 2 (vora Conselleria d’Educació) Palma.
Del 28 de novembre 16:00 al 29 de novembre 14:00.
 

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.