Menu

Jornades entorn a la LOMCE

15 novembre, 2013 - ATTAC Mallorca, Notes de Premsa

Els propers dies 15 i 16, divendres horabaixa i dissabte dematí, a l’edifici de Sa Riera de Palma se celebraran unes jornades entorn a la nova llei d’educació, la LOMCE, organitzades per la Plataforma Crida i el Front comú antiLOMCE que agrupa més de quaranta entitats (partits polítics, sindicats, associacions,..) entre les quals es troba ATTAC.
Tothom ha viscut a ca nostra el que estem patint ja, abans d’hora, amb les anticipacions de la LOMCE que el nostre Govern ha fet imposant retalls, decrets com el TIL, llei de convivència, sancions a directors de centre,… entre altres.
Aquestes jornades suposen alguna cosa més que analitzar i debatre entorn a una llei que ningú vol, i entendre’n el per què; poden suposar també una mostra de força, de contundència i d’afirmació conscient i activa de l’oposició, que continua endavant, dels ciutadans d’aquesta illa contra una política injusta, antidemocràtica i regressiva que pretén acabar amb una educació pública de qualitat, laica i en català.
I per això necessitem la vostra presència i us encoratgem a assistir a aquestes jornades, gratuïtes, pensades per a tothom i obertes a la ciutadania en general, perquè l’EDUCACIÓ ÉS COSA DE TOTS i tots estem obligats a defensar-la.

 

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.