Menu

Jubilats per Mallorca convoca a la manifestació dissabte dia 17 de març,

14 març, 2018 - Estatal, Notes de Premsa, Notícies, Serveis Públics, Unió Europea

Jubilats per Mallorca convoca a la manifestació de dissabte qui ve, dia 17 de març, a les 11 i mitja del dematí, en defensa del sistema públic de pensions i en contra de l’atac a que el sotmeten des de totes les instàncies de poder, espanyol i europeu, per a promoure els plans privats de pensions. HI ÉS CRIDAT TOTHOM, JOVES I VELLS, JA QUE L’ATAC CONTRA LES PENSIONS PÚBLIQUES AFECTA MÉS ELS QUI S’HAN DE JUBILAR ENCARA QUE NO ELS JUBILATS.
Com deia el títol d’una publicació de l’STEI de l’any 2003 (5 anys abans de rebentar la crisi), la globalització neoliberal és una fàbrica de misèria per a la majoria, i com ha dit fa poc el papa Francesc “hi ha un terrorisme de base, que emana del control global dels doblers damunt La Terra i que atempta contra tota la Humanitat”. Són aquests poders que controlen els doblers i controlen els polítics que governen els qui han provocat la crisi (ara són més rics que no ho eren abans), que segurament en preparen una altra per acabar de fe-se seu allò que encara no ho era, i que volen fer fracassar les pensions públiques per apoderar-se’n llavors.
NO VOS CREGUEU SES MENTIDES: ENS VOLEN FER QUEBRAR EL SISTEMA DE PENSIONS PÚBLIQUES PERQUE VOLEN FOMENTAR LES PENSIONS PRIVADES O LA PRIVATITZACIÓ DE LES PÚBLIQUES, QUE TAN MAL RESULTAT HA DONAT A TOT ARREU ON S’HA IMPLANTAT FINS ARA.
Molts de plans privats de pensions haurien quebrat ja si l’estat no haguera regalat milers de milions d’euros a la banca perque no quebrassin.
LES PENSIONS PÚBLIQUES SÓN MÉS SEGURES QUE NO ELS PLANS PRIVATS DE PENSIONS, I ESTAN GARANTIDES PER L’ARTICLE 50 DE LA CONSTITUCIÓ.
 

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.