Menu

LA VIDA AL CENTRE

26 octubre, 2021 - Sin categoría

La Vida Al Centre és un procés col•lectiu per enfortir el teixit social i poder articular i donar respostes col•lectives a la crisi social i econòmica que afrontam arrel de la pandèmia, que compta amb l’adhesió de més de 160 entitats i col•lectius.
Per al proper dissabte dia 6 de novembre organitzam l’Escola d’acció social i transformadora “Cuidam la vida”, que tendrà lloc de les 9:30 a les 21:00 hores al Casal de barri Rafal Vell de Palma.
Durant la jornada comptarem amb diverses taules rodona. A la primera, “Inspirant autonomies” farem memòria d’iniciatives que han estat o són de llarga trajectòria i que reflecteixen els valors que inspiren La Vida Al Centre.
A la segona, “Llavors de canvi” compartirem iniciatives actuals que caminen en els valors i la feina que La Vida Al Centre valora com a imprescindible per a la transformació ecosocial que propugnam. 
La tercera taula rodona “Cultura per a la transformació”, coneixerem experiències de cultura autogestionada, una eina bàsica per impulsar la transformació ecosocial que pretenem des de La Vida Al Centre.
Abans d’acabar la jornada amb un taller lúdic de música , moviment i expressió organitzarem un debat obert on ens plantejarem temes importants per afrontar el futur col•lectiu de La Vida Al Centre.
Esperant comptar amb la vostra participació.
Comissió de coordinació de La Vida Al Centre

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 − 4 =