Menu

LA VIDA AL CENTRE

12 març, 2021 - Articles

El passat 27 de febrer s’ha celebrat la primera TAULA TEMÀTICA que la Comissió de Formació de La Vida al Centre (LVAC) organitzà sobre diferents àmbits del seu manifest. ( Feminisme; Agroecologisme, Economia Social i Solidària, etc.. ) L’objectiu d’aquesta primera Taula ha estat reflexionar conjuntament sobre la situació actual de l’Economia Social i Solidària (ESS) a les Illes Balears i posar en comú propostes per potenciar la seva capacitat de generació de sinèrgies i per tenir més visibilitat.

ATTAC hi participà juntament amb d’altres entitats a l’esmentada Comissió i es congratula de l’èxit de participació de l’acte, unes 30 persones, representatives de diferents entitats de LVAC ( DEIXALLES, REZERO, SOM ENERGIA – ECOTXE,  TERRA NOSTRA, S’ALTRA SENALLA, GOB, PAH, COOPERATIVA LALABERINTA, KANOSTRA, ATTAC… ) I d’altres a títol personal, i així mateix es congratula del contingut de les aportacions, totes fetes en un to eminentment positiu i encarat cap al futur, van posar sobre la taula un veritable “decàleg” o plataforma d’acció per a l´Economia Social i Solidària pel futur inmediat.

Animem i encoratgem aquesta iniciativa de LVAC i ens emplacem a continuar participant-hi activament. 

Salvador Martínez

ATTAC- Mallorca

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four × 1 =