Menu

Manifiesto Demun. Democracia mundial: una utopía necesaria

20 juny, 2016 - ATTAC Mallorca, Notes de Premsa

ATTAC Mallorca
El sistema econòmic i polític actual ha aconseguit en gran mesura un objectiu estratègic: mentre s’ha generalitzat el seu poder i la seva influència per tot el planeta ha aconseguit dividir i aïllar els ciutadans tancant-los en una cultura consumista, insolidària i decadent. Ja no hi ha societat civil sinó societats anònimes i grans corporacions multinacionals.
PERÒ AQUEST SISTEMA NO TÉ FUTUR.
El Manifest DEMUN (Democràcia mundial: utopia necessària) és un crit al desert d’un món superpoblat i agònic. No parla d’un nou líder, ni anuncia una ideologia sorprenent i miraculosa, però sí que crida a crear una nova consciència que arreli en el més antic i radical de l’ésser humà: la seva voluntat de supervivència i el seu desig d’una vida digna.
Luis Orozco és un professor de filosofia. Militant antifranquista en el passat i des de llavors fins ara compromès en tota mobilització contra la política bel·licista i contra la sobreexplotació i deteriorament del medi natural. Membre d’ATTAC .
Presentació de llibre per part de l’autor i debat a la Llibreria Agapea  (C/ Marquès  de Fontsanta,6 Palma).
Dissabte 25 de juny, a les 12 h.
Organitza: ATTAC Mallorca

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.