Menu

PARTICIPACIÓ D’ATTAC MALLORCA A L’ASSEMBLEA DE DIA 20 DE MARÇ DE LA VIDA AL CENTRE

28 març, 2021 - Comunicats

ATTAC Mallorca representada per Joana Maria Ferrà va participar a la Assemblea d’Esporles 20 de març de 2021 de LA VIDA AL CENTRE.

Varen acudir 23 persones en representació de les seves organitzacions.

Les diferents comissions de La Plataforma esposaran el progrés de la seva tasca. Cal dir que tenim representació a tres de les comissions: Coordinació (Joana), Autoformació (Salva), Acció (Felip).

Com a tasques a fer properament es decideix organitzar un taller dia 24 d’abril per preparar una de les activitats del full de ruta que es va aprovar a l’assemblea anterior que era organitzar un Fòrum Social Entitats i Col·lectius de les Illes Balears. Aquesta activitat ha anat evolucionat en la proposta de l’escola de tardor (o similar).

L’objectiu del dia 24 seria organitzar una activitat amb el lema “orientem-nos” amb la idea d’identificar quins són els malestars que ens inquieten (precarietat laboral, alternativa econòmica al turisme, habitatge, repressió i democràcia, etc). L’objectiu ha de ser elaborar propostes col·lectives reactives i propositives per arribar a nous sectors socials.


ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

fifteen + five =