Menu

Plataforma Crida: Recull d'accions en suport a la vaga

13 setembre, 2013 - Educació, Moviments Socials, Serveis Públics
Hem treballat per fer possible les propostes que varen sortir a la darrera assemblea per tal de donar suport a la vaga de docents, aquí les teniu:
 
1ª! Crida al balcó. Pinta el carrer de verd penjant una camiseta, una tela, una cartolina,… de color verd, per donar suport a la vaga de docents i reivindicar una educació pública de qualitat, laica i en català.
2ª! Participa en els piquets informatius del centre docent dels teus infants, dels teus néts, del teu barri,… per recollir signatures de recolzament a la vaga dels docents, explicant els motius d’aquesta situació i recriminant a la Conselleria d’Educació un començament conflictiu del curs escolar degut a la seva política educativa.
FULL DE SIGNATURES PER IMPRIMIR

SIGNATURES VIA change.org
3ª! Poseu-vos la camiseta de Crida el divendres 13, cal visualitzar que aquest curs no té res de normal.
4ª! Si els teus fills, néts, coneguts,…acudeixen als centres educatius els diesde vaga, que duguin una camiseta verda, de Crida, o aquest distintiu.
5na! Si ets pare o mare d’un alumne d’un centre educatiu en el qual es fa vaga, presenta a la Conselleria d’Educació (c/ d’Alfons el Magnànim, 29, Palma, 07004. Telèfon 971 17 65 00) a títol individual, una carta de protesta, cada dia que puguis, demanant que comencin les classes i exigint que s’inicien negociacions amb els docents. Caldria sempre enviar còpia a plataformacrida@gmail.com
CARTA DE PROTESTA A CONSELLERIA

Vos pregam faceu màxima difusió de les iniciatives.
LA ÚNICA LLUITA QUE ES PERD ÉS LA QUE S’ABANDONA

 
Salut i embut!

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.