Menu

Presentació del llibre: "Cartografía de la ciudad capitalista. Transformación urbana y conflicto social en el Estado español"

5 gener, 2017 - ATTAC Mallorca, Notes de Premsa

ATTAC Mallorca
ATTAC Mallorca ha organitzat la presentació del llibre coordinat pel “Grupo de Estudios Antropológicos La Corrala” que es titula Cartografía de la ciudad capitalista. Transformación urbana y conflicto social en el Estado español. L’acte serà el proper dia 18 de gener, a les 19:30 hores, a la llibreria Agapea. Intervindran Ivan Murray i Marc Morell, antropòleg social, autor del capítol referent a Palma.
El llibre descriu, partint de nou ciutats de l’Estat (Palma inclosa), el model de ciutat que s’està desenvolupant propiciat per les lògiques del capitalisme actual, una ciutat mercantilitzada i planificada per a extreure beneficis per al capital, prescindint de les necessitats dels qui l’habiten, i vol ser a la vegada una contribució a la reflexió crítica però també una eina per a l’acció política.
Pensam que vos pot interessar.
Salutacions cordials.
ATTAC Mallorca

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.