Menu

Projecció del documental "Corrupción, el organismo nocivo"

1 abril, 2016 - ATTAC Mallorca, Notes de Premsa

ATTAC Mallorca
La corrupció és un dels pitjors atacs a la democràcia i també a la nostra economia ja que els diners que entren en el circuit de la corrupció simplement desapareixen mentre proliferen els retalls en el sector públic i creix la desigualtat i la pobresa.
Tots ho sabem; estem cansats de sentir-ho. I malgrat els casos que veiem cada dia, res s’ha fet que pugui evitar que en sorgeixin de bell nous.
Es fa necessari combatre la indiferència que tot plegat pot arribar a provocar o el desconeixement del com i el perquè es genera realment, perquè només coneixent la realitat podrem canviar-la.
Hem de reaccionar, denunciar i solidaritzar-nos amb les persones que, a pesar dels riscos personals i professionals, amb valentia i de vegades en solitari, s’enfronten a ella. Però la lluita no pot ser individual. Només una àmplia mobilització social pot propiciar que les coses canviïn.
El documental “Corrupción: el organismo nocivo” ens permet conèixer millor el seu transfons i plantejar-nos quines opcions tenim els ciutadans per enfrontar-nos-hi.
A ATTAC ens interessa la implicació de les persones, no la indiferència ni el sentiment d’impotència. És urgent que ens plantegem, individualment i de manera col·lectiva, què podem fer contra aquesta característica perversa del sistema, perquè ATTAC situa la democràcia en el centre de qualsevol procés de transformació social per avençar cap a un altre món possible.

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.