Menu

Tothom al carrer per la sanitat pública!!

13 abril, 2012 - ATTAC Mallorca, Notes de Premsa

Diumenge 15 A LES 18H. TOTHOM AL CARRER PER LA SANITAT PÚBLICA!!

ATTAC Mallorca dóna suport a la manifestació convocada per la plataforma estatal RAAS (Red Autogestionada Anti-Privatización de la Sanidad) en defensa de la sanitat pública, contra la privatització i els retalls. El diumenge 15 a les 18 h. a la plaça de les Tortugues de Palma i, simultàniament, a moltes ciutats d’Espanya hem de sortir a cridar ben alt que no volem perdre el nostre Sistema Públic de Salut.
Ara més que mai, quan el Govern estatal ens amenaça amb retallades milionàries en sanitat i educació i a Balears la Conselleria negocia la privatització dels hospitals d’Inca i Manacor, hem de dir NO!  Al mateix temps que volen desballestar els serveis públics i el “mini-estat de benestar” que ha costat tant d’aconseguir, estan preparant una altra “macro-ajuda” milionària als bancs privats amb doblers públics !!! Fins quan ho seguirem tolerant?
ATTAC Mallorca creu molt necessària una resposta clara de la ciutadania en defensa de la sanitat pública universal i sense re-pagaments.
________________________
Domingo 15 A LAS 18H. TODOS A LA CALLE POR LA SANIDAD PÚBLICA!

ATTAC Mallorca apoya la manifestación convocada por la plataforma estatal RAAS (Red Autogestionada Anti-Privatización de la Sanidad) en defensa de la sanidad pública y contra la privatización y los recortes. El domingo 15 a las 18 h. en la plaza de las Tortugas, de Palma y simultáneamente en muchas ciudades de España tenemos que salir a gritar bien alto que no queremos perder nuestro Sistema Público de Salud.
Ahora más que nunca, cuando el Gobierno estatal nos amenaza con recortes millonarios en sanidad y educación, y en Baleares la Conselleria negocia la privatización de los hospitales de Inca y Manacor, hemos de decir NO! Al mismo tiempo que quieren desguazar los servicios públicos y el “mini-estado de bienestar” que ha costado tanto conseguir, están preparando otra “macro-ayuda” millonaria para los bancos privados con dinero público! Hasta cuando lo seguiremos tolerando?
ATTAC Mallorca cree muy necesaria una respuesta clara de la ciudadanía en defensa de la sanidad pública universal y sin re-pagos.

 

Etiquetes:

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.