Menu

Vine a fer visible el Tractat de Troia a Palma!

18 juny, 2015 - Notes de Premsa

Plataforma No al TTIP Mallorca
Un gran Cavall de Troia, de 8 metres d’alçada, visita l’Estat espanyol per a denunciar el TTIP.
I aquest dissabte, 20 de juny, el tindrem a Palma! 
El Tractat Transatlàntic de comerç i inversions entre Estats Units i la Unió  Europea (TTIP, segons les sigles en anglès) és el nou Cavall de Troia dels nostres temps. D’aquesta manera el va representar l’associació Amics de la Terra durant una acció de denúncia amb un cavall inflable de 8 metres d’alçada. Des de l’estiu de 2014, està recorrent Europa i ja ha visitat 10 països. A començament de juny ha iniciat la seva gira per l’Estat Espanyol i visitarà 10 ciutats on es faran diferents activitats. Amb aquesta escenificació es vol significar el TTIP com un Cavall de Troia de les transnacionals i per a això es demana als europarlamentaris/ies que es posicionin en contra d’aquest tractat i a favor de la ciutadania que representen.
Aquesta setmana, la Plataforma No al TTIP Mallorca i Amics de la Terra rebem el Cavall de Troia Palma: la cita és el pròxim dissabte 20 de juny al Parc de les Estacions durant tot el dia. Hi haurà diferents activitats i s’explicarà com s’està negociant el TTIP en silenci, ja que per això sorgeix l’associació amb el Cavall de Troia com exemple del secretisme i opacitat que envolta les seves negociacions. Us convidem a participar en aquesta acció de denúncia i a fer ben visible el vostre rebuig al tractat.
Ja hem aconseguit trencar el silenci mediàtic!
feu click aqui per veure el que ens explica Iñaki Gabilondo sobre aquest tractat
 
noalttipmallorca@gmail.com

ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.