Menu

CURS-TALLER: UN ALTRE MÓN I UNA ALTRA VIDA ENCARA SÓN POSSIBLES

18 octubre, 2022 - ATTAC

Davant un entorn cada vegada més amenaçant en tots els aspectes, pot semblar agosarat per la nostra part plantejar que un altre món i una altra vida són encara possibles.

Una mena de frustració i un cert escepticisme pareixen haver-se apoderat de moltes persones, joves i majors, i de col·lectius que al llarg de la seva vida i de la història han estat conscients de les injustícies i de les desigualtats del món en el qual vivim lluitant de maneres diferents per transformar-lo.

En aquests moments, noltros, ATTAC Mallorca, no és que creguem que un altre món i una altra vida són possibles, sinó que en tenim constància; potser es tracti d’una utopia, però en absolut és una quimera. I per aquest motiu hem organitzat aquest curs-taller on pretenem exposar alternatives, models i formes de viure tots plegats d’una altra manera, més justa, més democràtica, menys destructiva i més feliç.

Però no només es tracta de teoritzar i d’exposar, el que volem també és que les persones hi participin activament amb les seves experiències i punts de vista més quotidians i propers. Per això, els tallers en petits grups, que seguiran a les exposicions dels ponents, ens permetran aterrar, a partir dels temes abordats a cada sessió, en la problemàtica de la nostra societat i plantejar opcions i alternatives concretes a la realitat de la nostra comunitat, fruit del debat i de la reflexió conjunta.

La intenció última és concloure el curs amb un manifest que reculli totes les conclusions, teòriques i pràctiques, consensuades en les diferents sessions dels tallers, per trametre’l a les institucions que ens governen com a expressió de la voluntat d’una part de la societat civil que creu que un altre món i una altra vida són necessaris.

Us esperem i us necessitem per fer-ho realment possible.

INSCRIPCIÓ AL CURS-TALLER: UN ALTRE MÓN I UN ALTRE VIDA ENCARA SÓN POSSIBLES


    Accepto la Política de Protecció de Dades

    Llegir Política de Protecció de Dades

    ATTAC Mallorca no s'identifica necessàriament amb els continguts publicats, excepte quan estan signats per la pròpia organizació.